TEN MAKELAARS

Deze naam is een samenvoeging van Ron Tansel & Sandra Nijland

Image module
RON TANSEL

Ik ben sinds 1985 werkzaam in het vastgoed en heb de praktijk geleerd bij Hol & Molenbeek makelaars in Utrecht . Eerst als stagiair van 21 jaar en later in vaste dienst, daar heb ik alle facetten van de makelaardij doorlopen en van de beste makelaars de kneepjes van het vak geleerd.

Persoonlijk ben ik van mening dat door deze basis, de passie voor het vak, bouwkundige kennis en 35 jaar ervaring ik de juiste keuze ben om in te schakelen als aankoop/ verkoop makelaar.

Image module
SANDRA NIJLAND

Als dochter van Theo Nijland (oprichter van Nijland Makelaardij) ben ik in 1982 begonnen bij mijn vader op kantoor, omdat ik altijd al gefascineerd was door zijn werk als makelaar. Eerst als secretaresse en al snel als algemeen medewerker, van brochures maken tot bezichtigen van woningen. Later als gediplomeerd makelaar in België en rond de grens werkzaam geweest, voornamelijk in het segment landgoederen, paarden accommodaties en bouwkavels.

Sinds 2015 ben ik samen met Ron TeN makelaars begonnen en wij willen onze expertise graag met jullie delen.

Als makelaars beschikken wij over een groot netwerk in Nederland en buitenland en wij werken daarnaast samen met notarieel-, financieel- , bouw- en interieuradviseurs.

Kortom: alle expertise onder één dak.

Wij als TeN Makelaars gaan met onze tijd mee:
jouw computer is onze etalage!