BELEGGINGEN EN BUITENLAND

BELEGGINGEN

Beleggen in vastgoed is altijd al lucratief geweest, maar was meestal niet voor particulieren weggelegd. In de huidige economie waar de banken weinig tot geen spaarrente geven, zoeken mensen met voldoende eigen vermogen andere manieren om rendement te creëren. Investeren in vastgoed biedt hiervoor een goed alternatief. In de huidige markt is er veel vraag naar geschikte panden, zowel bedrijfsmatig als particulier, hoe kom je dan aan een geschikte belegging?

Wat kun je zelf en wat kunnen wij voor je betekenen:

  • Zelf kun je beslissen hoeveel eigen vermogen je wilt vrijmaken en hoeveel je eventueel aan vreemd vermogen kan financieren. Ga er echter wel vanuit dat banken maar een klein percentage van de aanschafwaarde willen financieren.
  • Waar zoek je, heb je voorkeur voor een bepaalde plaats, gemeente of stad. Veel ouders die studerende of net werkende kinderen hebben willen wel een pand kopen in de populaire steden.
  • Wij zijn overal bekend en gespecialiseerd in Utrecht en Amsterdam.
  • Wij willen jou hierbij adviseren en helpen, er zijn namelijk best wel wat restricties in wat wel en niet is toegestaan.

BUITENLAND

Nederland is een leuk en welvarend land, om te werken en voor je sociale leven. Toch ambiëren genoeg mensen een tweede huis in Spanje.
Voor vakanties, belegging of genieten van je pensioen in een fijn klimaat.

Ben je op zoek naar een huis of belegging aan de Costa Blanca, met name in de regio Benissa, Altea, Moiraira, Javea en Denia?

Wij hebben genoeg ervaring om  je hierbij te kunnen adviseren en werken nauw samen met de lokale makelaars, notarissen en bouwbedrijven.

Ben je op zoek bent naar een huurhuis voor korte of langere periode ? Ook dan kunnen wij je helpen.